Oči oteklé, nohy slabé
na zemi kapesníků kupa.
Ze samoty člověku už hrabe,
hlava začne být tupá.
Těžko se usíná,
noci jsou dlouhé.
ráno to je jiná,
to je utrpení pouhé.
Bolí hlava, plný nos,
když už to jen skončí?
Není to moc velký přínos,
když ti čert v těle tančí.