V ledničce vězí už jenom tři píva
a zbytek po kapsách laciného tabáku.
A kolik času mi jen ještě zbývá.
nežli si lehnu do dřevěného kabátu?
Zalil jsem kytky a pak nakrmil kočku
nádobí tam nechal, ať si ještě hnije.
Těším se na ráno, ale jenom trošku
dnes mě nezabije ani moje poezie.
Mám ráda ten cynismus přimíchanej v chuti, nádobí i s kočkou připraveno v dřezu, nežli ten kabát, radši trochu jazzu? :-)
16.04.2023 01:10:35 | básněnka