S douškem větru
Bělostné květy jabloní
Oděných v hebký svatební šat
Dubnový den provoní
Na podmračeném nebi
Oblaka šedá uhání
V mlžný závoj slunce halí
Divoce je vítr prohání
Strhává bílé okvětní lístky
Houpavě plachtí po stráni
Louka se vlní v objetí větru
Stvoly se k zemi naklání
Zem je ještě chladná
Slunce již chvílemi pálí
Jaro je v plném rozkvětu
Léto se blíží zdáli
Hezké, úplně jsem se s těma rozkvetlými stromy a prvního tepla zapomněla
17.04.2023 10:30:17 | Marťas9
Díky Ti Kozorožko.
ST*
Uprostřed partie
Rozkvetlé stojím ...
Pár kilometrů od Vltavy.
***
Ať se Ti daří.
17.04.2023 09:31:59 | Fialový metal