Sbírka: Konec příběhu
Vypitá hlava na stole
Posrané tělo na záchytce
Kdo ještě touží přivonět
K smrduté leklé rybce
Jen doufám, že chcípnu hned
Už tady vážně nemám stání
Nač tu mám ještě zaclánět
Bez tebe navždy bez mrdání
16.2.2023
Mi naskočilo...jako malá holka jsem bydlela v kasárnách. Byl to můj svět za zdmi s ostnatými dráty. Domů se chodilo po dřevěné lávce přes strouhu. Tu jednou za rok vypouštěli a čistili od nánosu a odpadků. A byly tam rybky. Chytala jsem do zavařovačky a ony mi umíraly, že. Tak jsem se rozhodla, že je pohřbím. Dala do plechové krabičky a zahrabala pod bezinkou. No a pak si řekla, co kdyby nějaká ožila, no, byla jsem zvědavá. Vyhrabala, otevřela krabičku. Na ten puch nikdy nezapomenu. Už vím svý... :)
17.04.2023 13:28:55 | Philogyny