Průvody dívek, téměř odhalených,
probouzí ve mně pocitů utajených
něco: ne příliš mnoho, avšak nemálo.
Stává se, když slunce v létě se usmálo.
Bývá to na hraně, pohledy srdce rozbouří,
zvýší se tlak a skon bloudí ve stínu ulice.
Sedíme na lavičkách – mlsní kocouři,
zátylky ztuhlé otáčením, prsty drtíme čepice.
Tu radost nám přináší rozmarné léto,
hraje si s námi i s naší bujnou fantazií.
Přezrálá srdce naše na poplach bijí:
Arbes by napsal o nás romaneto.
Pravdu díš, Kane :)
Skvěle napsáno - moc se líbilo :)
Ať se daří pořád a stále :)
18.04.2023 21:52:59 | Ondra
Někdy se jarní pudy musí potlačit, aby se neublížilo doma čekající letité lásce.Pud je Mrcha:-)
18.04.2023 17:07:29 | Jeněcovevzduchukrásného