Anotace: člověče nezlob už se sebe sám
Sbírka: Dva svetry
vztek nám vrže mezi zuby jako písek z poušti dušesprostá slova smrdí z hubystíráme se krutě suše
panování našich slabinpít jen odvar Ježibabin
dělení jsme mečem mociprázdná masa v temné noci
Ten vztek z toho stříká...
19.04.2023 10:02:08 | Koala
ST Uličný:)
19.04.2023 04:36:43 | Malá mořská víla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?