Sen
Sny jsou od toho,
aby se plnily,
aby každého
človíčka nabily.
Máme jich všichni
v tělíčku spoustu,
každý má v sobě
osobní kouzlo.
Pak jenom čekáme,
než se to stane,
u našeho srdíčka
hezky to vzplane.
Pocit je to krásný
nejde to popsat
splněným přáním
lze s toho dostat.
V těle se rozleje
ten zvláštní hic,
je to ta naděje
co chcete víc.
Naděje, vděk
to patří k tomu,
teď si jen přát
splnit sen znovu.