Ty jenž ses objevil v mých příbězích
silný a mocný
Ten, co ví...
Ten, který stojí vedle mě
a drží mě
když mé vlastní síly nestačí
Někde tam v dáli vím, že jsi
a tak čekám a vyhlížím
zatím pouze v čase snění
A přesto a právě proto
ženy věří
že sny se v realitu změní...:)
No může z příběhu pozor :) Ti na vycházky do našeho světa nechodí...
19.04.2023 12:06:59 | Narra