Bludiště světa
Chaos, křik a sten
Tohle že je realita
Je to jak zlý sen
Labyrint světa
Ztracena v něm jsem
Co tady vlastně dělám
Kudy z toho ven
Bludiště světa
Křižovatka cest
Která z nich je dobrá
Kterou dát se vest
Po jediné já kráčím
Která k srdci vede
Nejsem na ní sama
Jdu po ní vedle tebe
Cesta srdce je ta jediná po které by měl jít každý...
Krásný den, Kozorožko*)
20.04.2023 23:43:57 | Emily Říhová
I v labyrintu Alenčiných křivých zrcadel, lze slyšet tlukot. Buď slavíka z Máje, či poklus vřelého srdce. Vše jedno jest a s vírou správné cesty nezbloudíme.
Pěkná báseň a ten závěr v dokonalém významu*
19.04.2023 13:06:19 | šerý
Děkuji ti za tvá pěkná slova a možná jsi mě inspiroval i k další básni :-)
19.04.2023 14:34:35 | kozorožka