jako by říkal neodcházej
a ona jemu musím jít
v dotecích něžných
ticho rozprostřelo se kolem nich
jen oni dva
v pohybu tak nepatrném
jako květ když uvadá
právě ve chvíli než na zem spadne
tak přirozeně naléhavě
jen oni dva
jako by říkal neodcházej
ona jemu musím jít
ticho rozprostřelo se kolem v nich
jako by cítil hebkost co hladí
a ona jemu v srci zní
pár perel za ťukalo na zem
ticho rozprostřelo se kolem v nic
14.05.2023 11:47:02 | Danger
pěkná jest .)
20.04.2023 12:28:12 | Constantine
Tak ta je... nemám slov.. Klaním se :)
20.04.2023 10:49:23 | Narra
Po loučení je vždy v srdci prázdno. Hlavně když blízcí odcházejí na vždy.
20.04.2023 08:26:03 | Marťas9
Loučení, to pro mne není.
Okovem je stesk a tíhou ohlédnutí. Lidská láska, jak kojenec. V náruči být a se srdcem spojenec.
20.04.2023 01:17:41 | šerý