když se někdo, s kým sis dělal vzpomínky, stane vzpomínkou
procházím se s bohy
na hranici
své příčetnosti
světlo nám
protahuje stíny
v obličeji
svítání zapomínám
pořád
je
zapomínám
Přečteno 237x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Kan, maliska, Sonador, Frr, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)