Toť propletenost složitosti,
vždyť jiní lámou si v tom kosti.
Vztahy složitosti citů
v životě tolik různých cílů.
Proměnné všednosti i dnů
zproštění krásy i snů.
Citů není nikdy dosti
než v zemi tlíti začnou kosti.
Pochopení smyslu propletení,
záhada, tam, kde žádná není.
Jen mantinely "lidství"
Co faleš nad hrobem až zjistí.
~☆~
Kéž mnohé vztahy rozkvetou,
když dvě srdce se propletou...
Hodně štěstí, Míro (*)
22.04.2023 22:33:17 | Emily Říhová