_
někdy
se
někde
něco
a pak už to.......
_____________
bojíš se vyslovit to slovo
nejde
__
výletní balón dohoří
vzduch uvnitř ochladne
a padáš chtě nechtě k zemi
až na dno vypuštěného jezera
___________
a pak zase nejíš nespíš
jako tenkrát na začátku
když bylo dost tepla a odvahy
při cestě do oblak
___