za okny prší
jako v mé duši
zavřu oči
a vidim své vzpominky
jak ruce maminky
v tújich se schovávat
já v tech tújich
vykoupu se ráda
po oblázcich projdu se bosa a nahá
pak na pavoučích sítích pohoupu se
ty hezké zabalím si do celofánu
a ty špatné počkám až někdy k ránu
déšť je odplavi
do polí a do strání