Sbírka: Konec příběhu
Křižuji předměstím
Kompasem bez severu
V bludišti otázek
Nad hlavou nachcáno
Nohy v moři sraček
Ráno či neráno
S provazem u houpaček
Křižuji naposled
Než kříž mi zapovědí
Už jenom jeden blok
Už jenom jeden krok
Do brány odpovědí
26.3.2023