Anotace: Bylo mi patnáct let a učitelka, tehdy ještě soudružka učitelka, nám při hodině ČJ řekla: " Nyní mi napíšete básničku na téma jaro." Toto ze mě "vypadlo", poslední sloka je asi poznamenaná tou dobou. Někdo mi říkal :" Poslední sloka zní proletářsky":-)
Na 15 let ve škole ještě se zadaným tématem je to pecka náhodou...
22.04.2023 11:31:57 | Miro Sparkus
Učitelka mi říkala abych v tom pokračoval, já však šel na železniční učiliště, tam jsme učitele museli zdravit Čest práci! :-) :-) :-)
22.04.2023 12:14:43 | Stanislav32