Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty, Kvadruplicita - o dějích vezdejších
Zdál se mi senna konci dubna,asi jsem usnulu vína.
Vzduch proťal sten.To větrosnubnáhučí mi u snůturbína.
S větry se snoubí,hučí a troubía ten kdo vínem boly zapije,
slyší jak se jílopatky chvějív orgiích vzdušné polygamie.
Díky.
24.04.2023 11:48:52 | TRlVlUS
Parádní. Obsah, forma, rýmy. SUPER!
23.04.2023 13:55:13 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?