Že tvoří se do vzduchu otisky od chvílí,
nevnímá nikdo, kdo zrovna je nesdílí.
Otisky ozvěny, co zbyde po hlase.
Otisky po kráse, co očima mihla se.
Ty stovky otisků, možná i tisíce
zdobí mi vzpomínky jak povrch Měsíce.
Další je překryjou, vítr je rozfouká.
Nikdo si nevšimne, kdo po nich nekouká.
Paráda :)
23.04.2023 10:45:49 | Narra