Spánek
Tělo zeslábne,
víčko se zavře,
postel to vyřeší,
únavu rozhřeší.
Tma pomůže,
sen se přidá,
klid v posteli
tělo si hlídá.
Po tvrdém spánku
tělo je redy,
pak zase čeká
na další povely.
Dokud je zdravé
vše hezky zvládá,
jak je však choré,
pak to nedává.
Spánek pak ruší,
ruší i duši,
jak z toho dostat se
nikdo netuší.
Musí nastoupit
jen silná vůle.
Bojovat s neduhy
je přání pouhé.
Kéž každé ráno plno sil
osvěžující spánek doplnil...
Opatruj se, Marti a přeji klidný spánek (*)
23.04.2023 23:24:00 | Emily Říhová
Děkuji za komentář. Já taky byla do 51 a pak se to seklo. Tak doufám, že to bylo jen postrašení ať přibrzdím. Snad se vše v dobré obrátí.
23.04.2023 20:12:44 | Marťas9