Na zamžené zrcadlo,
upřímný píšu ti vzkaz
a srdce z lásky na důkaz,
co cítím, že není divadlo.
Pak ještě políbení,
tam někde pod mé dílo.
Snad se ti zalíbilo
mé rozechvění.
Až ráno u zrcadla,
řádky mé budeš číst,
pochopíš ! …jsem si jist,
že láska naše nevychladla.
Věřím že cítí..že nevychladla.
Pěkné. :)
29.04.2023 00:47:30 | jenommarie
Moc krásné :) láskyplné
23.04.2023 10:50:22 | Narra