Když jsem se kdysi narodila
Ty pro mě jsi tu stále byla
Tys jediná láska byla má
Tys láskou ke mně žila
Už je to tak dávno
Cos svého muže poznala
Osudem nám dáno bylo
Žes mě s ním v lásce počala
Láska tvá i láska má
Spojila tehdy krásně nás
Tvá ustaraná mysl pak
vstoupila za čas mezi nás
Co a jak já dělat mám
Co říkat mám a co zas ne
Cítit stále lásku tvou
Bylo tehdy nemožné
Člověk si tak často myslí
že dítěti svou lásku dává
Když jej stále kárá
Když jej vychovává
Teď už ale dobře vím
Že tys tu pro mě vždycky byla
A vše, co mě kdy trápilo
Všem jsem dávno odpustila
I když tvou tvář někdy halí mrak
V hloubi máš světlo nejjasnější
V srdci mém jsi poklad můj
Pro mě jsi bytost nejkrásnější
Moc hezká. Taky jsem jako dítě vnímala spíš ty příkazy, pak jak jsem měla svoje děti tak jsem to pochopila, že ta výchova tam musela být
24.04.2023 08:40:14 | Marťas9