Konvenčními způsoby
Požíráme maso a kosti
Plníme své vnitřní nádoby
A to ještě nemáš dosti
Od rána tvůj kolega
Vstává s tebou obžerství
Je to celé alfa a omega
Uzavírat s ním bratrství
Nikomu nic nedávat
Všechno je tvoje nebo ničí
Od každého jen dostávat
Jednou tě to ovšem zničí
nějak mi tam hapruje ten rod - s ním? celá ta strofa je taková zmatečná ve významu i tempu, tedy alespoň pro mě. Jinak dobrý obsah a význam .)
24.04.2023 13:41:30 | Constantine
S ním jakožto s kolegou, ale teď když se na to kouknu zpětně tak jsem se v tom taky pěkně zamotal
24.04.2023 14:11:07 | Tanuki
právě je to přeházený a pak to je divný .)
24.04.2023 14:11:58 | Constantine
Vyznělé jak tématem soudniček.
Všeobecná nenasytnost naší generace. Dnešní dobou prezentace*
24.04.2023 13:39:13 | šerý