Sbírka: Septernita - překlady
Sám sobě chtěl jsem uvěřit,
chtěl, že ji nemám rád,
nezměřitelné vyměřit,
bezbřehé lásce břehy dát.
.
Když jednou stavěl jsem se hluše
znovu k té její všemoci,
dokázala, že magnet duše
není nám dáno přemoci,
.
že okov navěky mne spíná.
Že pokoj, jež mne prostoupí,
je jenom hlasem cherubína
nad davem démonů, co spí.