Včera,dnes a zítra
Včera
bylina suchá v herbáři
stařena vrásčitá ve tváři
poušť toužící po vláze
květina bez vody ve váze.
Dnes
ryba v chladivém rybníku
kabát v prostorném šatníku
blecha v psím kožichu
včela uvnitř květního kalichu.
Zítra
hvězda zářící na obloze
střelec v ležící poloze
princezna na hrášku spící
závodník cílem běžící.
Komentáře (2)
Komentujících (2)