Anotace: Snad to není s námi až tak špatný, ale ani peklo nemusí mít strach, že nebude mít pravidelný přísun hříšníků.
Stěžují si všichni čerti
že si lidé tropí žerty
hříšnici už nemají strach
tak peklo čeká velký krach
Lucifer hned pomoc hledá
přece se tak lehce nedá
není snadná žádná rada
lidem dělá peklo vláda
Andělé se v nebi radí
které peklo více vadí
závěr pak byl jednohlasný
snad i vám to bude jasný
Naprosto jasné ;) Perfektně napsáno, Psavče :)
Ať se Ti daří a ani jedno z pekel Tě neuvaří ;) :D
25.04.2023 14:34:16 | Ondra