Anotace: Ráno moudřejší večera.
Chtěl bych být s
Chtěl bych být s tebou.
Ležet vedle tebe.
Za to se nestydím.
Jsem osprchovaný.
Nohy v teple.
Přesto tak svěží.
Dívám se okem.
Do displeje.
Chudý jsem.
Né bohatý.
Princ už vůbec ne.
Král je jen jeden.
Hezky podané.
25.04.2023 22:34:19 | mkinka
Ale smutné
25.04.2023 23:02:36 | Marek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?