pavouk plete svoje sítě
vrána nese na svět dítě
krysa běží první z lodi
jen svině se v bahně brodí
kohout budí každé ráno
sově je vše vždycky známo
vlk je vždy člověku vlkem
žirafě už lezem krkem
co se v hlavě honí koni
co si pamatují sloni
v čem se podobáme zvěři
kdo to hoří mezi keři
co nám plamen ohně říká
had se kousl do jazyka
Nenajedený rispet
u koryta prase stálo
na dno smutně hledělo
zdálo se mu plné málo
vyžrat chtělo své tělo
tak to chodí v našem chlévě
sežral jabko adam evě
od té doby co zlý had
řekl cipe však máš hlad