O ženě
Kdyby malíř kladl popel na stěnu.
Z nicoty evokoval by ženu.
Kdyby pělo tisíc klarinetů,
žádný by nezněl tak křehce
jako láska v sametu.
Žena je forma přirozená
a mění v jádru kometu.
Přečteno 86x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Koala, Psavec, Ondra
Komentáře (8)
Komentujících (3)