Zpěvačka

Zpěvačka

Anotace: Je to pro kamaradku, ktera zpiva tak krasne, ale...nemuze. Hodnotte, komentujte.

Malá dívka s modrou stuhou,
dávno už nevěří na poklady
na konci za duhou.

Poslouchá tóny,
co k jejím uším skřítci donesou,
brouká si píseň veselou
s tváří ještě tolik dětskou.

Z jedné holky je už dávno slečna,
už ví,
že nedočká se nekonečna,
možná si maluje duhu
a někomu je ze srdce vděčná.

V roukou má srdce lidí z každého města,
rozdává lásku,
co je v písních nekonečná,
možná tak pozná,
že píseň může být i věčná.

Miluji písně,
co umí pohladit na smutné duši dneška.
Autor Diablek, 26.03.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Píseň je lávka po níž můžeme jít
Na jejím konci se za ruce vzít ...

... promiň, ale žádné HiTY (jak napovídají roboti) z toho nebudou ...

27.03.2007 10:19:00 | JardaCH

líbí

Je moc hezká..Líbí se mi....taky zpíváám,a kamarádku pozdrav... :)

26.03.2007 21:37:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel