(Ne že bych byl nějaký ageista!)
Další amatérský žvanil!
Ale když tu tři hodiny dřistá,
já bych ty kouče těžce zdanil.
Hlava mi padá, ani kofein nepomáhá,
klouček z rukávu tu další moudra tahá.
Žongluje grafy, šermuje tabulkama,
Ještě pět minut a končí toto nudné drama.
Co si odnášíme? Velký kulový.
Ztráta času, rychle pryč.
Ať si týpek jinou oběť uloví.
I já bych uměl z hovna uplést bič.