Bezejmenná
Anotace: Napište mi , jak byste pojmenovaly tuhle basen. NEjlepsi vyberu a prepisu nazev. Diky.
Vítr vybral si tvé vlasy,
jedna ozdoba z tvé krásy.
Jemné dotyky na tváři
a tvých očí radost konečně už září.
Dotkni se štětce
a namaluj své city,
na paletě snad najdeš barvu pro psaní na matrici.
Dotkni se pera
a napiš svůj příběh,
prý že moudrost skrývá se do knížek.
Dotkni se mé dlaně
a pověz mi
kam utíkají v lese plaché laně.
Pověz mi, co cítíš,
když zpíváš o lásce bez cti
a bohu s duší
a o pohaně.
Komentáře (2)
Komentujících (2)