Nekončící stezka, která nese název život.
Avšak vím, že jednou skončí, jsem člověk ne robot.
Vím, že něco nesu, říkám tomu city.
Snažím se však se jich do dneška chytit.
Pocit mám špatný, že emoce nemám.
Pocity mám takový, že se neschovám.
Proč jen ta pomoc, z okolí nečeká.
Stres z mého života, čas pomalu odtéká.