Půvabná na každém kroku
Ladná v chůzi, rychlá v skoku
Tiše šlapou měkké tlapky
A pak seknou ostré drápky
Nahlas mňouká, tiše přede
Poslouchat však nedovede
Hodná nebo zlobivá
Svéhlavá a vždycky svá
Siamská či česká,
černá nebo bílá
Divoká či hravá,
bázlivá či milá
Jedna věc je jasná,
Kočka je vždy svá,
tajemná a půvabná,
vznešená a krásná
Přesně tak - popis jak ulitý :) Jsi nesmírně šikovná, milá Kozorožko :)
Ségra má doma dvě kočky Sphynx - doufám, že to píšu dobře ;) a jsou úžasné/šílené :D
Měj se kouzelně a děkuji velice ;)
28.04.2023 21:20:25 | Ondra