~~~~~~~~~~~~~
-CALLIANDRA-
má květy kouzelné
prý jako malé labutěnky
jsou načechrané jako bambulenky
ta kvete v zimě a kvete v létě
..pak povzdechne si..
Co ještě víc po mně chcete?
Zelená jsem dost
jenom vás prosím o vlhkost.
Mockrát vám děkuji
pokvetu to slibuji.
Ale
bambulenky toto léto
vlhkosti moc nemají
tak nevím co ti motýli
sosáčkama sosají.
~~~~~~~
----- -----