Nevěř slzám mohou lhát hasí smutek tolikrát
nevěř slzám mohou lhát tlumí bolest opiát
nevěř slzám mohou lhát jsou radosti destilát
děti pláčou když maj hlad každá slza plagiát
Výstižné, pravdivé
28.04.2023 08:43:10 | Marťas9
Povedené kousky.
27.04.2023 23:59:04 | Psavec
Díky
28.04.2023 08:15:13 | Provázek83
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?