Otevři okno do tmy,
svůj překonej strach,
co zůstal ti v očích,
co chvěje se na řasách.
Pozvedni hlavu
ukrytou v ramenou
a vykřič svůj strach,
klid vrátí se ozvěnou.
Zas budou zpívat ptáci,
růže vonět, slunce hřát:
a kde bude strach ?
Zmizí, snad napořád.