Sbírka: Dualita - o hře polarit
Číst básně s myslí vzdálenou
na jeden nádech
a navíc v noci
.
přivodí slabost v kolenou
s mrazením v zádech
a žárem v bocích.
.
A tak než záda pojme chlad
a boky horkem vzplanou
jak supernova,
.
radím vám čtení zanechat
a ve dne nashledanou,
má milá snová.