Jituško jak píše Ondra, bude líp... Nesmutni a nahoď vysmátého smajlíka. Pořád tady pro tebe někdo je. A myslim si, že je nás tady dost co ti fandíme ať je líp.
29.04.2023 19:13:46 | Marťas9
Neboj, bude líp :) I racek to ví a proto Tě objímá :)
Milá Jituško, smuténka všude okolo - pryč s ní! Nestojí za to! Jen Tě sžírá! Vím, že to není vůbec lehké - také se mi to zatím nepovedlo... Doufám, že se Ti to podaří co nejdříve! Páč to stojí za to! :)
Měj se co nejlépe a objímám :*
29.04.2023 12:55:56 | Ondra