Zatřesu kmenemdívám se vzhůručekám sladký plodyjabloně
větve se chvějíjak brada v mrazuale nepustí niclakomě
tlumená ránado seschlých listůjen chvíli hledámnevidím nic
vezmu do rukyto jablkoshnilý a červavýčekal jsem víc
Jako když "plodí" život.
29.04.2023 23:02:10 | šerý
Zkus jinou jabloň.. Pěkný :)
29.04.2023 21:45:59 | Sarra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?