Život
Život, jako sněhobílý květ,
co slunečný uvnitř skrývá střed.
Na svět tak přišel pohledět
Zrozen jsouce nevinen
Svět coby louka květů,
kde barvu má každý svou.
Tak vypráví květy světu
o cestě kterou světem jdou.
Bílá, zlatá, modrá, temná
každá skrytý smysl má
Duši náhoda do nich vetkla
každý svůj ten osud má
~☆~