Od rána divné mám tušení,
...nepůjdu ven v té slotě.
Je to jak špatné znamení,
je to jako kámen v botě.
Co může, špatné stane se,
děravá střecha déšť nezastaví.
Když bydlíš na choré adrese,
pláčem ji nikdo neuzdraví.
Snad trocha sluneční záře
divné zažene tušení.
List vytržený z kalendáře,
osud nám nezmění.
Trošku mě zamrazilo..
mi to připomnělo
co se i vleče s jistými domy
za historii a osudem..který
mám pocit, je i ve zdech zapsaný.
Zda může se změnit ve šťastné místo
to je pro mě i záhadný. :)
30.04.2023 11:19:12 | jenommarie
Je na lidech samotných, kde a z čeho udělají šťastné místo. :-))
30.04.2023 11:56:59 | Kan
To je pravda..vždy je to o soužití a umět si vytvořit. Krásný májový den milý Kane:)
01.05.2023 10:06:14 | jenommarie