Spánek
Anotace: ...krásně mě láká....
Dnes našel sis ke mně spánku
zase po čase přímou cestu,
den už pomalu má na kahánku
a mě vybral sis za nevěstu.
Cítím tě v blízkosti své,
ten něžný dotyk na víčkách,
slibuješ sny krásné a lákavé,
chodíš kolem mě po špičkách.
"Polož hlavu svou na polštář,
dnes pro tebe krásný sen mám",
doufám jen, že nebudeš lhář,
až tvé měkké náruči se oddám.
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (6)
Komentujících (6)