Svítí měsíc, odlesky v očích vykouzlí.
Po nebi mraky, hvězdy mlhou halené
Ukryté kouzlo ve větvích,
kometou nebe zbarvené.
Okamžik, však věčnost letí dál
tak v tichu tmy člověk stál.
Póry duše, těla otvíral
myslí bloudil stále dál.
~*~
☆