Pralidi se radují,
že v jeskyni bydlí,
cizí tlupu varují,
nebo hned ji zmydlí.
Mamuta si upekli,
velice se těší,
že jim další utekli,
zatím je neděsí.
Vybral sobě družku z davu,
hned ji domu vleče,
kyjem praštil ji přes hlavu,
už mu neuteče.
Pražena chce kožíšek,
manžel na lov vyšel,
chtěl se zbavit rozmíšek,
o život však přišel.
No jo, však se mu život vrátí, až se žena umoudří ;-)
01.05.2023 20:21:02 | Milost Slavící