Hudba
Hudba je moje láska,
tak něco jako rodina,
nikdo snad ani neví,
co pro mě všechno znamená.
Pro mě je víc než
v létě zajet k moři,
jak slyším hudbu,
celé tělo mi hoří.
K hašení použiji
na koncert lístky,
to je pak nejlepší
recept na bolístky.
Léčím se ze zážitků
neskutečně dlouho,
dál čekám na další,
jenž splní moji touhu.
Vždy jak se splní,
jsem za to vděčná,
budu tak fungovat,
až do nekonečna.
Léta nám ubíhají,
jím však také,
v hudebním světě
kapely budou zlaté.
Je proto třeba
stihnout teď vše,
asi se pro mnohé
zastaví svět.
S ním se pak zabrzdíme,
také i my,
touha jít na koncert
nebude kdy.
Nebude kdy,
nebude kde,
asi pak usoudíme,
tohle je zlé.
Zbyde nám jenom
kufry vytáhnout,
zajet do lázní
tělo protáhnout.
Lehnout si do vody,
proudem se nést
vzpomínat na doby
na nějaký rockfest.