Přadena snovače plní a motají
Vstupují do prázdna s šepotem potají
Smotané zcuchané uzlíky hlodají
Otvůrky do duše vprostřed i na kraji
Ďábelsky prosvítá s korouhví v předvoji
Zbraň plně nabitá slepými náboji
Neber mě do svých úst
Začínám zase růst
2.5.2023
Tvé osobité verše...jsou bez jediného uzlíku...
Rostou s Tebou...
03.05.2023 14:54:42 | ukrytá v máku