Anotace: Zazima 2023
Poslední dvě světla v dálce
zavírají krám
a kolem létají
střípky dnů vedlejších
zeptej se mne
jak se mám?
Ještě je čas než
vykvetou bodláky
kouzelná bytost
malý princ z pohádky
a Růže má, tleje
kéž mohl bych pochopit
co se to děje
pěkné poselství .)
04.05.2023 09:14:06 | Constantine