Sbírka: Dualita - o hře polarit
Cítím jak zvolna prorůstám tvou básní.
Slova se mění v pocity.
Kdopak z nás dvou se napoprvé zasní..
S rozbřeskem já a v noci ty.
.
Ve slovech nevyřčených žijem své životy.
Půl sklenky radosti a do půl lahve bolu.
A občas hrajeme si v náznacích do noty
a druhým vkládáme ta slova do symbolů.
.
Cítím jak zvolna prorůstám tvou básní
a i když někdy slova druhých zebou,
uvnitř tvé básně, kde jsme oba šťastní,
cítím jak prorůstal bych tebou.
Procítěný text...uprimnoST z něj stříká a nebudeš asi sám, koho se to týká ;)
04.05.2023 10:45:36 | Malá mořská víla