Zatanči, dívko černé pleti,
zahraj svůj prstoklad
na zádech mých, při objetí.
Roztoč se bez ostychu,
ať stříbrný zachrastí řetěz,
jenž visí na tvém břichu.
Úsměvy rozdávej do všech stran,
obejdi stoly ve svém tanci,
tancuj a toč se bez zábran.
Ukaž své, dívko, ukaž tělo,
nechť sál celý zatají dech,
pak věnec si nasaď ne své čelo,
ať chtějí mít tě ve svých snech.