Anotace: ***věnováno***
Po špičkách probouzet sílu draků
sakurám nastavit rty své
k zulíbání
neonem mladých listů přiodít své tělo
líbeznost pít azurové nebe
těšit se polibky vlahosti vánku
vonící sladce v sedmoré kráse viol
a nocí lehounce vířit popel spálených
Fénixů
rodících se štířími úplňky
touhou
být spolu...